NASZE SERWERY:



[PL] TerytoriumK2.PL [FFA][128TR]

137.74.0.202:27015

GameMe

[PL] TerytoriumK2.PL [D2/MIRAGE][128TR]

137.74.0.202:27016

Gametracker
GameMe

[PL] TerytoriumK2.PL [AWP][128TR]

137.74.0.202:27017

Gametracker
GameMe

[PL] TerytoriumK2.PL [DM][128TR]

137.74.0.202:27018

Gametracker
GameMe

[PL] TerytoriumK2.PL [1v1][128TR]

137.74.0.202:27019

Gametracker
1v1 Stats

[PL] TerytoriumK2.PL [TS3]

ts3.terytoriumk2.pl

Gametracker
Prośba o kanał TS


Dodanie cache

Dodanie cache

Postprzez Bogu$ » 4 wrz 2017, o 18:29

Wiem ze pojawil sie juz taki temat i nie został przyjęty lecz bylo to rok temu i moze teraz cache zostanie dodany to jest moja propozycja bo jednak ciagly mirek i dust sie nudzi a dodanie cache moze przyciagnac nowe osoby na serwer.
Admin D2/MIR
 
Posty: 13
Dołączył(a): 1 kwi 2017, o 22:50

Re: Dodanie cache

Postprzez Tomo » 4 wrz 2017, o 23:13

Pomysł jak najbardziej godny rozważenia, ale biorąc pod uwagę ilość osób przebywających na FFA nie wiem czy przejdzie i ma sens.
Obrazek

Obrazek
Avatar użytkownika
Użytkownik
 
Posty: 23
Dołączył(a): 29 wrz 2016, o 18:40

Re: Dodanie cache

Postprzez marchewkazachetka » 5 wrz 2017, o 13:28

Wiem, że nie przejdzie (mile mnie zaskoczcie pls.. :shock: ) ale byłem i jestem nadal za dodanie Cache do puli map.
ObrazekObrazek
Avatar użytkownika
Admin D2/MIR
 
Posty: 47
Dołączył(a): 29 gru 2016, o 17:51
Lokalizacja: okolice Warszawy

Re: Dodanie cache

Postprzez jozef156 » 5 wrz 2017, o 20:51

Nie ma co dodawać mapy tylko z FFA zrobić 2 mapy które są grane najczęściej czyli cache/inferno.
I zostawić na 3 miesiące jako okres próbny, a po jakimś czasie dodać kolejną mapę. Nie czarujmy się połowa ludzi na serwerze to dzieciaki które wchodzą i wybierają skiny a jaki dzieciak będzie ci grał treina i owerpasa jak ledwo zna podstawowe mapy (dust2 mirka cache inferno). Załóżmy ze zostanie dodana mapa cache to serwer FFA zostanie totalnie do wyrzucenie bo tam jest przeważnie grane cache, inferno.
Avatar użytkownika
Admin D2/MIR
 
Posty: 16
Dołączył(a): 21 mar 2017, o 20:09
Lokalizacja: Poznań

Re: Dodanie cache

Postprzez WorQ » 8 wrz 2017, o 19:11

jozef nie poniosło Cie za bardzo z tym FFA? a o cache pogadamy może na zlocie....
"Mając wszystko, masz tyle, na ile Cię stać... Nie mając nic, masz tyle, na ile dusza pozwala"
Obrazek
Avatar użytkownika
Headadmin
 
Posty: 563
Dołączył(a): 4 wrz 2015, o 22:59
Lokalizacja: PN - WLKP

Re: Dodanie cache

Postprzez Matikeusz » 10 wrz 2017, o 13:17

W sumie...why not? Można spróbować i zobaczyć czy się przyjmnie, ale tak jak worq powiedział, omówcie na zlocie wszystkie za i przeciw.
We're gonna move
You know you need it, I need it too
you know you need it
It's good for you.
Avatar użytkownika
Admin DM
 
Posty: 143
Dołączył(a): 12 sie 2016, o 22:01

Re: Dodanie cache

Postprzez Tomo » 10 wrz 2017, o 14:18

Trzeba byłoby graczy zapytać dlaczego wybierają D2/Mirage zamiast FFA. Może wolą grać na dwóch mapach, a może system 30 rund do nich bardziej przemawia?
Obrazek

Obrazek
Avatar użytkownika
Użytkownik
 
Posty: 23
Dołączył(a): 29 wrz 2016, o 18:40

Re: Dodanie cache

Postprzez M!styK » 10 wrz 2017, o 16:09

A ja bym z miłą chęcią zobaczył Cache'a na serwerze DD2/MIR, bo granie ciągle tych dwóch map jest naprawdę już nużące. Gram tam tylko dlatego, że jest dużo więcej osób, bo na FFA praktycznie zawsze są pustki.
PS. System 30 rund jak dla mnie jest ciekawszy w porównaniu z tym co jest na FFA ;)
Avatar użytkownika
Użytkownik
 
Posty: 9
Dołączył(a): 9 kwi 2017, o 16:28



Powrót do Propozycje