NASZE SERWERY:



[PL] TerytoriumK2.PL [FFA][128TR]

137.74.0.202:27015

GameMe

[PL] TerytoriumK2.PL [COD MOD][128TR]

137.74.0.202:27016

Gametracker
GameMe

[PL] TerytoriumK2.PL [AWP][128TR]

137.74.0.202:27017

Gametracker
GameMe

[PL] TerytoriumK2.PL [DM][128TR]

137.74.0.202:27018

Gametracker
GameMe

[PL] TerytoriumK2.PL [1v1][128TR]

137.74.0.202:27019

Gametracker
1v1 Stats

[PL] TerytoriumK2.PL [TS3]

ts3.terytoriumk2.pl

Gametracker
Prośba o kanał TS


Problem z gloves i ws

Problem z gloves i ws

Postprzez Alive » 5 sty 2018, o 22:44

Okej to na króciutko:
1. Jest problem z vipem- jak kupisz sobie na jeden dzień (nie wiem jak z resztą) to vip ci nie działa i nie masz dostępu do żadnej z komend vipowskich
2. Problem z ws- jak masz nałożony już skin i chcesz wrócić do pierwotnego to nie możesz, i ten problem wystepuje tez na Dmie , nie wiem jak na innych serwerach.

ps. Zróbcie dział problemów ogólnych.
We're gonna move
You know you need it, I need it too
you know you need it
It's good for you.
Avatar użytkownika
Admin DM
 
Posty: 216
Dołączył(a): 12 sie 2016, o 21:01

Re: Problem z gloves i ws

Postprzez Majki » 6 sty 2018, o 12:26

Alive napisał(a):Okej to na króciutko:
1. Jest problem z vipem- jak kupisz sobie na jeden dzień (nie wiem jak z resztą) to vip ci nie działa i nie masz dostępu do żadnej z komend vipowskich
2. Problem z ws- jak masz nałożony już skin i chcesz wrócić do pierwotnego to nie możesz, i ten problem wystepuje tez na Dmie , nie wiem jak na innych serwerach.

ps. Zróbcie dział problemów ogólnych.


1. Jeden z administratorów czy graczy niech przetestuje VIP'a 1-wego na serwerze i niech da znać czy mu działa i ma dostęp, bo powinno wszystko działać, sprawdziłem wszystkie pliki.
2. Prace trwają nad problemem, czekam na fix.
Avatar użytkownika
Założyciel
 
Posty: 814
Dołączył(a): 4 wrz 2015, o 11:13
Lokalizacja: Koszalin

Re: Problem z gloves i ws

Postprzez Alive » 6 sty 2018, o 12:41

Okej, powinienem miec jeszcze vipa (2018-01-05 22:00:42) i stwierdzam, przynajmniej mi dalej nie działa. Ale co ciekawe pokazuje mi jeszcze że !st !nametag i !nametagcolor są niedostępne.
We're gonna move
You know you need it, I need it too
you know you need it
It's good for you.
Avatar użytkownika
Admin DM
 
Posty: 216
Dołączył(a): 12 sie 2016, o 21:01

Re: Problem z gloves i ws

Postprzez Majki » 6 sty 2018, o 12:56

Alive napisał(a):Okej, powinienem miec jeszcze vipa (2018-01-05 22:00:42) i stwierdzam, przynajmniej mi dalej nie działa. Ale co ciekawe pokazuje mi jeszcze że !st !nametag i !nametagcolor są niedostępne.


Okej, teraz zmieniłem flagi, zobacz czy działa.
Avatar użytkownika
Założyciel
 
Posty: 814
Dołączył(a): 4 wrz 2015, o 11:13
Lokalizacja: Koszalin

Re: Problem z gloves i ws

Postprzez Alive » 6 sty 2018, o 13:19

Dalej tak samo, ale teraz rzeczywiscie moge juz nie miec tego vipa (tak przynajmniej pisało) więc albo ty sam będziesz musiał sprawdzić albo ktoś inny kto ma tam vipa
We're gonna move
You know you need it, I need it too
you know you need it
It's good for you.
Avatar użytkownika
Admin DM
 
Posty: 216
Dołączył(a): 12 sie 2016, o 21:01

Re: Problem z gloves i ws

Postprzez Majki » 6 sty 2018, o 19:34

Alive napisał(a):Dalej tak samo, ale teraz rzeczywiscie moge juz nie miec tego vipa (tak przynajmniej pisało) więc albo ty sam będziesz musiał sprawdzić albo ktoś inny kto ma tam vipa


Naprawione.
Avatar użytkownika
Założyciel
 
Posty: 814
Dołączył(a): 4 wrz 2015, o 11:13
Lokalizacja: Koszalin

Re: Problem z gloves i ws

Postprzez Majki » 6 sty 2018, o 21:41

Drugi problem również został rozwiązany, temat zamykam ;)
Avatar użytkownika
Założyciel
 
Posty: 814
Dołączył(a): 4 wrz 2015, o 11:13
Lokalizacja: Koszalin



Powrót do Problemy